Maatwerk

Heb je een idee in je hoofd of zag je een product en wil je dat graag verder op maat laten personaliseren?
Alles kan bij Splash Creations!

We helpen je graag verder met al je wensen. Stuur een mail naar info@splashcreations.be en we maken samen iets moois van jouw idee!

Gepersonaliseerde Droogbloemen cirkel met bijpassend kaartje in doosje voor geld in te steken.
Badge/sleutelhanger gepersonaliseerd met een houten gelaserde kraal. Elke naam of logo kan verwerkt worden in een houten kraal. Ideaal voor juffen/ meesters of verpleegkundigen.
Bloeibuis voor de juf, hierin zitten 3 bloemzaadbommen, wat droogbloemen als decoratie en een houten gelaserde sleutelhanger. De mooie siliconen bloemenkraal heb ik verwerkt in een badge/sleutelhanger met een gelaserde kraal voor een topjuf.

Hoe werkt het? Het werkt eigenlijk heel eenvoudig: gooi de Blossombs waar je maar bloemen wilt: in je tuin, langs de sloot of op een kaal stukje grond in en rondom de stedelijke gebieden (Let op! Blossombs mogen niet in beschermd natuurgebied gegooid worden!). Blossombs hoef je niet ingraven, maar eventueel licht aandrukken in de aarde. Wacht vervolgens op de regen of gebruik een gieter. Na een paar dagen ‘barsten’ ze open en zie je kleine plantjes verschijnen.